توضیحات

واگن عرض 30 لبه دار SHN 30 A

مشخصات فنی واگن های ال ام گایدی (واگن کتابی)
42 mm
ارتفاع سوراخ داخل واگن
72  X52 mm سوراخ مرکز از طول و عرض واگن
97.40 mm طول واگن
90mm عرض واگن
83.06 kn ظرفیت حمل استاتیک
38.74 kn ظرفیت حمل دینامیک
80 mm بین مرکز سوراخ واگن ها
28 mm عرض پایه واگن ها

لینر گاید ها و واگن ها ی SHN  (کالسکه) سایز 30A (اندازه ها به صورت میلی متری  و تحمل بار ها به KGF میباشد )

اسلاید خطی (کالسکه های ریل خطی) جدیدترین فناوری مورد استفاده در حرکات دقیق خطی است.کالسکه های استیل که با ۴ ردیف ساچمه های سنگ خورده روی ریل وصل می شوند حرکت سریع و رو به عقب را به راحتی فراهم میکنندو دقت آن در کاربرد هایی که استفاده میشود موجب خطا نمیشود.سری گسترده واگن های SHN xxA قدرت لحظه کافی را برای جواب دادن به بارهای شعاعی فراهم میکند.برای ثابت کردن انواع حرکات عمودی رو به جلو و عقب استفاده میشود.

برای سنگ های CNC – سنگ زنی -سوراخکاری و سی ان سی های نقاشی و غیره با خیال راحت در مناطق های مختلف می توان استفاده کرد.


با توجه به جا افتادن سری SHN-SH در ایران و مطابقت آن با سایزهای هایوین (HIWIN) ، همچنین قیمت مناسب و کیفیت بالا (مورد تایید صنعتگران) نسبت به برندهای موجود در بازار ، شرکت این برند را نیز به مشتریان پیشنهاد می نماید .

SHN انواع مختلفی از راهنمای خطی را ارائه می دهد که از نوع فلنج دار (SHN 15 A – SHN 20 ASHN 25 ASHN 30 A SHN 35 ASHN 45 A) و مربع (SHN 15BSHN 20BSHN 25B SHN 30BSHN 35B–  SHN 45B) و طول بلند و معمولی هستند.  از نظر ارتفاع مونتاژ کم و سطح نصب بزرگتر ، نوع فلنج برای کاربرد بار سنگین لحظه مناسب است.

واگن سه بعدی SHN 15A.IGS VIEWER

واگن سه بعدی SHN 15A SOLID WORKS

ریل سه بعدی SHN 15A.IGS VIEWER

ریل سه بعدی SHN 15A SOLID WORKS

 

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “واگن عرض 30 لبه دار SHN 30 A”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.